Blogi 2.0

Blogini on kohta vuoden vanha ja vuodessa on ehtinyt tapahtua todella paljon. Elämäni on muuttunut valtavasti, minä itse olen muuttunut ihmisenä ja blogini on sen keskellä hukannut suuntansa.

Mietin hetken, että mitä ihmettä teen kaikille kesken jääneille ideoilleni. Niille juttusarjoille, joihin palaaminen nyt tuntuu mahdottomalta. Niinpä päätin aloittaa nollasta. Ainakin melkein.

En koita väkisin jatkaa juttuja, joiden suunnan hukkasin tai jonka osalta inspiraationi katosi. Annan niiden jäädä julkisiksi, mutta bloggaamisen näkökulmasta otan sen otteen, kuin olisin taas lähtöpisteessä.

Joten tänä syksynä blogissa budjetoidaan, sisustetaan ja unelmoidaan.


Aloitin keväällä juttusarjani opiskelijabudjetilla elämisestä. Tai no tein sille johdannon saamatta ikinä lisää sisältöä. Nyt keskityn kirjoittamaan sen osat loppuun. Johdannon voit lukea tästä juttusarjan ensimmäistä osaa odotellessasi.

Noin vuosi sitten aloitin blogini ja sen yhtenä ensimmäisistä juttusarjoistani kirjoitin unelmista. Tuo juttusarja kuoli huonoon suunnitteluun ja ajoitukseensa. Niimpä päätin lähteä tyhjästä liikkeelle ja mitoittaa unelmani ajankohtaisiksi ja realistisiksi. Sellaisiksi, että pääsen niistä varmasti kirjoittamaan.

Kolmas juttusarjani liittyy sisustamiseen. Tein paljon sisustusuudistuksia kuluneen kesän aikana ja haluan kirjoitella niistä keskittyen pienempiin osasiin. En siis kirjoita kokonaisista huoneista, vaan huonekaluista, DIY projekteista ja muista pienemmistä osasista.


Juttusarjojen ohella kirjoitan taas yksittäisiä postauksia, esimerkiksi asuntomessuista ja muista ajankohtaisista aiheista.

Kommentit

Joko olet lukenut nämä?

Ulkopuolisuuden tunnelukko

Johdanto tunnelukkoihin

Koko on vain numero